Catering na szkolenia i konferencje

Restauracja Napoleon ugości Państwa smacznymi daniami, a w trakcie przerw zapewni różnorodny serwis kawowy, który po wyczerpujących, wymagających skupienia i koncentracji szkoleniach czy konferencjach, umożliwi regenerację i odpoczynek.

Przykładowe menu oferowane w trakcie organizowanych szkoleń i konferencji biznesowych w Hotelu Napoleon. Oferta każdorazowo jest dopasowywana do potrzeb klienta. Poniżej przedstawiamy przykładowe zestawienie menu.

Wariant I

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Propozycje menu obiadowego

w cenie 45 zł/osobę

 

 

 

 

 

Zupa
  1. Krem z brokułów prażonymi migdałami
  2. Krem pieczarkowy
  3. Minestrone
  4. Cebulowa z grzanką serową
  5. Krem z pomidorów z bazylią
  6. Krem z pora i pomidorów

Danie główne

  1. Eskalopki wieprzowe w sosie borowikowym
  2. Smażony filet z flądry zapiekany z warzywami w sosie ziołowym
  3. Smażony filet z kurczaka z sosem ziołowym
  4. Smażony filet z indyka z warzywami zapiekany w cieście strudlowym w sosie żurawinowym
  5. Pieczony filet z morszczuka z duszoną cebulą w sosie majerankowym
  6. (dodatkowo należy wybrać dodatek skrobiowy i warzywa)

 

 Wariant II  
  

 

 

 

 

 

Propozycje menu obiadowego 

w cenie 49 zł/osobę 

 

 

 

Zupa

  1. Żurek z jajkiem
  2. Krem ziemniaczany z pieczonym bekonem
  3. Krem z dyni i borowików
  4. Barszcz z pasztecikiem

Danie główne

  1. Eskalopki wieprzowe w sosie chrzanowym , podawane na musie ziemniaczanym i sałatka z pomidorów
  2. Grillowane medaliony wieprzowe w sosie paprykowym
  3. Grillowany filet z kurczaka nadziewany szpinakiem w sosie z sera pleśniowego
  4. Eskalopki z indyka duszone w śmietanie estragonowe
  5. Stek z karkówki podawany z dipem serowo-czosnkowym i ziemniakami pieczonymi
  6. Zapiekany filet z dorsza w cieście musztardowym w sosie z warzywami
  7. Panga duszona w pomidorach
  8. Smażony filet z dorsza w cieście ziołowym
  9. (dodatkowo należy wybrać dodatek skrobiowy i warzywa)
 Dodatki skrobiowe (podawane na półmiskach)
  1. Ziemniaki opiekane
  2. Ziemniaki gotowane
  3. Ryż
  4. Risotto
Dodatki warzywne (podawane na półmiskach)
  1. Warzywa świeże z dipem ziołowym
  2. Sałatka wiosenna
  3. Mizeria
  4. Sałatka z pomidorów
  5. Buraczki
  6. Biała kapusta
  7. Surówka z białej rzepy
Dania jarskie (zamiennie jako Danie Główne)
  1. Pieczone sakiewki naleśnikowe
  2. Pieczone roladki z bakłażana i sera pleśniowego
  3. Farfale z sosem orzechowo-serowym
  4. Placek szpinakowy w sosie koperkowym
  5. Canelloni faszerowane mozzarellą i pomidorami
  6. Zapiekanka ziemniaczana w sosie majerankowym
  7. Penne Rigate z Pesto
  8. Kapusta włoska nadziewana pszenicą z warzywami

 

do góry
Rezerwacja